Kochani
Kolejny już raz zapraszamy Was do spędzenia u nas walentynek
W tym roku przygotowaliśmy dla Was:
– menu walentynkowe
– drugą edycję walentynkowych warsztatów robienia ravioli.
Zdecydujcie, którą opcję wybieracie.
MENU WALENTYNKOWE
Do wyboru jedna z pozycji z przystawek, dań głównych i deserów:
Przystawki:
– marynowane krewetki z pomidorowym concasse, podane z grzanką
– carpaccio z musem, rukolą i pieczywem
Dania główne:
– mini stek z marynowanej polędwicy wołowej, z fioletowymi ziemniakami i młodą marchewką
– ravioli w kształcie serca wypełnione farszem z koziego sera, ricotty i karmelizowanych orzechów, podane z palonym masłem i orzechami
Desery:
– creme brûlée
– tiramisu
Rezerwacje przyjmujemy do 13 lutego
Tel. 511618468
Ul. Rydygiera 14
Mail pastai@pastai.pl